Klanten over H&G

Wij hadden plannen om onze slagerij een complete facelift te geven. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook de inrichting was aan vernieuwing toe. Om deze klus te klaren hebben wij bedrijvencoach Berend Heuker ingeschakeld. Hij heeft ons geadviseerd zo’n ingreep niet overhaast te doen. Een advies met een gouden randje bleek achteraf. Op internet werd een inrichting aangeboden die geheel aan onze wensen voldeed. Met dit verschil dat wij ettelijke duizenden Euro’s voordeliger uit waren. De voorbereiding en toezicht op de uitvoering was ook in goede handen bij Berend Heuker. Ruim twee weken na aanvang van de bouw konden wij onze klanten in een compleet nieuwe winkel weer van dienst zijn. Wij zijn ons ervan bewust geworden dat het nut van een bedrijvencoach de ondernemer niet alleen veel stress bespaart, maar ook nog eens geld oplevert.

Willem Slager


Wij zijn te klein om een eigen controller in dienst te nemen en werken al tien jaar met H&G Consultancy samen. Tot grote tevredenheid. Sterke punten zijn flexibiliteit (want we huren hen maar een aantal uren per maand in en dat gebeurt in goed overleg), betrouwbaarheid en expertise.

Meta de Vries, hoofd HRM middelgrote bouwonderneming


Ik kende Berend nog van mijn oude werkgever, waar hij het administratieve gedeelte van het faillissement moest afhandelen. Hoe ellendig het ook allemaal was, Berend zorgde voor helderheid en overzicht.

Jan Scherpenzeel, eigenaar webshop in voedingssupplementen


Autoriteit, rust, kennis van zaken en veel ervaring. Dat kenmerkt H&G Consultancy. Al voordat ik startte ben ik met mijn businessplan naar hen toegegaan en ze ondersteunen mij nog steeds. Elk kwartaal praten we even bij.

Janneke Groothuis, eigenaresse delicatessenzaak


Vooral bij de bevoorrading ging het bij ons niet goed. De jongens stonden doorlopend duimen te draaien op de bouwput, omdat materialen te laat aankwamen. Dat kostte bakken met geld en de marges zijn al zo scherp! Berend Heuker is zelf makelaar en taxateur en wist precies de vinger op de zere plek te leggen. Hij hielp ons een goede organisatie op te zetten. Mede dankzij hem gaan de zaken weer goed en krijgen wij overal complimenten voor ons snelle werkproces. Wat ik vooral in Berend waardeer is dat hij de confrontatie niet uit de weg gaat en staat voor zijn principes.

J. van der Jagt, eigenaar bouwonderneming


Bedrijvencoach, dat is een leuk woord voor wat Berend Heuker (de directeur van H&G Consultancy) doet. Ik ben een paar jaar geleden gestart met een winkel en inmiddels gegroeid naar 8 man personeel. Ik ben er achter gekomen dat groei niet allen positieve maar ook negatieve kanten heeft. Namelijk het onderdeel financiering. Dankzij het financieel inzicht van Berend zijn wij hier goed door heen geloodst.

Bram van Heukelom, winkelier

6 Responses to Klanten over H&G

 • Bedrijvencoach, dat is een leuk woord voor wat Berend Heuker (de directeur van H&G Consultancy) doet. Ik ben een paar jaar geleden gestart met een winkel en inmiddels gegroeid naar 8 man personeel. Ik ben er achter gekomen dat groei niet allen positieve maar ook negatieve kanten heeft. Namelijk het onderdeel financiering. Dankzij het financieel inzicht van Berend zijn wij hier goed door heen geloodst.
  Bram van Heukelom, winkelier

 • Vooral bij de bevoorrading ging het bij ons niet goed. De jongens stonden doorlopend duimen te draaien op de bouwput, omdat materialen te laat aankwamen. Dat kostte bakken met geld en de marges zijn al zo scherp! Berend Heuker is zelf makelaar en taxateur en wist precies de vinger op de zere plek te leggen. Hij hielp ons een goede organisatie op te zetten. Mede dankzij hem gaan de zaken weer goed en krijgen wij overal complimenten voor ons snelle werkproces. Wat ik vooral in Berend waardeer is dat hij de confrontatie niet uit de weg gaat en staat voor zijn principes.
  J. van der Jagt, eigenaar bouwonderneming

 • Autoriteit, rust, kennis van zaken en veel ervaring. Dat kenmerkt H&G Consultancy. Al voordat ik startte ben ik met mijn businessplan naar hen toegegaan en ze ondersteunen mij nog steeds. Elk kwartaal praten we even bij.
  Janneke Groothuis, eigenaresse delicatessenzaak

 • Ik kende Berend nog van mijn oude werkgever, waar hij het administratieve gedeelte van het faillissement moest afhandelen. Hoe ellendig het ook allemaal was, Berend zorgde voor helderheid en overzicht.
  Jan Scherpenzeel, eigenaar webshop in voedingssupplementen

 • Wij zijn te klein om een eigen controller in dienst te nemen en werken al tien jaar met H&G Consultancy samen. Tot grote tevredenheid. Sterke punten zijn flexibiliteit (want we huren hen maar een aantal uren per maand in en dat gebeurt in goed overleg), betrouwbaarheid en expertise.
  Meta de Vries, hoofd HRM middelgrote bouwonderneming

 • Wij hadden plannen om onze slagerij een complete facelift te geven. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook de inrichting was aan vernieuwing toe. Om deze klus te klaren hebben wij bedrijvencoach Berend Heuker ingeschakeld. Hij heeft ons geadviseerd zo’n ingreep niet overhaast te doen. Een advies met een gouden randje bleek achteraf. Op internet werd een inrichting aangeboden die geheel aan onze wensen voldeed. Met dit verschil dat wij ettelijke duizenden Euro’s voordeliger uit waren. De voorbereiding en toezicht op de uitvoering was ook in goede handen bij Berend Heuker. Ruim twee weken na aanvang van de bouw konden wij onze klanten in een compleet nieuwe winkel weer van dienst zijn. Wij zijn ons ervan bewust geworden dat het nut van een bedrijvencoach de ondernemer niet alleen veel stress bespaart, maar ook nog eens geld oplevert.