Over H&G Consultancy

Berend Heuker is de man achter H&G Consultancy in Peize. Een vakbekwame, ervaren bedrijfsadviseur en ondernemerscoach die met beide benen stevig op de grond staat. Door zijn jarenlange ervaring als ondernemer met een eigen administratiekantoor weet hij waar(startende) ondernemers , maar ook gezinnen in hun privé omstandigheden mee te maken kunnen krijgen. Niet alleen als het goed gaat, maar ook in mindere tijden.

Ondernemersadviseur en coach

Gedurende zijn loopbaan verschoof het zwaartepunt van het werk in het administratiekantoor steeds meer naar advisering en coaching van ondernemers en particulieren. Daar haalde hij zoveel voldoening uit dat hij besloot zich daar verder op te richten. Door zijn praktische instelling en scherpe blik is hij een waardevolle gesprekspartner voor ondernemers en particulieren.

Kernzaken

Berend Heuker verplaatst zich in uw situatie en vraagt zich in een adviestraject af wat hij zelf zou doen als hij in uw schoenen stond. Hij analyseert, kijkt verder dan alleen naar cijfers en legt voor een compleet beeld verbanden met uw privézaken zoals verzekeringen en testamenten. Dat alles doet hij met een gezonde zakelijke afstand waardoor hij snel tot de kernzaken doordringt.